Ole Troelsø

  1. Geranium ***

    - Jeg tror, Geranium får tre stjerner. Deres niveau er ekstremt højt, og du finder ikke noget skarpere i hele verden. Det er simpelthen så begavet og mesterlig gastronomi, og de bliver hele tiden bedre. 

  2. Henne Kirkeby Kro * til **

    - Inspektørerne har været på Henne Kirkeby Kro tre-fire gange, og selv chefen for den nordiske guide Rebecca Burr har været forbi og spise der, siger rygterne.

  3. Restaurant Taller *

    - Det er helt oplagt, at Taller får en stjerne. De ligger i byen, og det ville være mærkeligt, hvis ikke de får en stjerne.

  4. Restaurant Kong Hans Kælder *

    - Det er virkelig overbevisende, det som Kong Hans laver. De har en historik og et hus, som Michelin kender, og et meget højt niveau. De er vendt tilbage til den stil, de fik en stjerne for i sin tid, og det tror jeg, Michelin anerkender og præmierer. 

  5. Restaurant Alchemist *

    - Det er ekstremt, det Alchemist gør, og det er meget på gæstens side. Når man bruger to-tre tusinde kroner på et måltid mad, så skal det være en fest. Det står Michelin-guiden som garant for, men bliver det lidt for eksperimenterende og indforstået, så viser erfaringen, at de er mere tilbageholdende. Det er meget overvældende, det der bliver leveret på Restaurant Alchemist, det er 30-40 serveringer af velsmag på velsmag. 

  6. Søllerød Kro og Restaurant Frederikshøj **

    - Såvel Søllerød Kro som Restaurant Frederikshøj har det der skal til, for at bære to stjerner. Og med det stiegnde antal af lidt mere beskedne étstjernede steder i såvel Aarhus som København, så giver det god mening at anerkende den forskel der er på de beskedne steder og to så storslåede restauranter som Søllerød Kro og Frederikshøj.